Hovedside
Om oss
Kontakt oss
----
Kostveiledning
Urtemedisin
Homøopati
Akupunktur
Rådgivning
Regelverk
Kurs /
Foredrag


 

 
Homøopati
 

En 200 år gammel terapiform som stadig flere benytter seg av! (Du kan lese mer på helsenettet.com).
Mennesket har evnen til å helbrede seg selv. Får du et kutt i fingeren gror det normalt av seg selv. Spiser du bedervet mat får du diaré/oppkast og kroppen kvitter seg med giftstoffene. Får du en virussykdom vil feber hjelpe kroppen til å bli frisk. Dette er eksempler på at kroppen opprettholder en god helse på egenhånd.

Noen ganger klarer ikke kroppen dette. Det kan være hvis du har vært utsatt for store fysiske og psykiske påkjenninger. Dette kan f.eks. være stress, dårlig kosthold og lite søvn.
Det er her vi kan hjelpe kroppen ved å gi homeopatisk behandling.
Går du til en homeopat vil du bli spurt om mye. Det er viktig å finne ut hvilke symptomer kroppen din har på din sykdom. Symtomer er f. eks feber, brennende hodepine, stikkende øreverk osv. Ettersom ethvert menneske har ulike symptomer på f. eks en ørebetennelse, vil også enhver pasient få ulike medisiner avhengig av sykdommens karakter.

Når dette er kartlagt vil homeopaten finne en medisin som har gitt tilsvarende symptomer under utprøving. Er vi heldig og treffer riktig vil du ved akutte sykdommer oppnå en rask bedring. Ved kroniske sykdommer tar det lengre tid. Prinsippet er det samme. Man prøver å få kroppen inn på riktig "frekvens" slik at bedring finner sted. Prinsippet er at likt helbreder likt.

Homeopater har ca. 2000 midler å velge i. Det er sjelden du får bivirkninger av homeopatisk behandling. Noen ganger kan du få en forbigående forverring, men det er sjelden.
I dag kan alle kalle seg homeopat. Homeopater har derfor organisert seg i et forbund som heter Norske Homeopaters landsforbund og medlemmene har rett til å bruke tittelen homeopat MNHL. Dette garanterer at din terapeut har en grundig medisinsk og naturmedisinsk utdanning. En homeopat MNHL er også pliktig til å ha forsikring og å følge forbundets etiske regler som er strenge
 

 
VIVA Naturmedisin, Anne-Birte Høgestøl
Vestfoldgaten 8,3080 HOLMESTRAND
TLF. 33 21 14 48 Mobil (0047)98 84 99 87 
I Spania: Pilar de Horadada: (0034) 617 02 1474
Mail: post@VIVAhelse.no
Produsert med Copyright AICOM AS